top of page

ЗА НАС

Нашата история

Нашата История

Mocco Living е студио за проектиране на пространства и тяхното реализиране. 

Правим връзките между отделните звена по реализацията на пространството (интериора) и се грижим  да улесним комуникацията и стиковането на етапите между тях, обсъждаме конфликтните моменти и възможните решения на внезапно възникнали проблеми. Правим мост между клиент, строители и мебелни производители, като превеждаме на технически език желанията на клиента, а на клиентски език особеностите на помещенията.

 

 

Има два пътя, по които откриваме как да преобразим пространството. Единия е стандартен - започваме с функционалност, харесван стил, бюджетиране, всичко това се превръща в идеен проект. След одобрението на който пристъпваме към работната част - чертежи и схеми, необходими за реализацията. Следва самата реализация и менажиране на проекта - ремонти, производство на мебели и закупуване на всички аксесоари или уреди в интериора.

 

И втори метод. Все по-често срещаме в клиентите, надежда и желание за промяна в живота. Ние не се надяваме, ние вярваме, че заобикалящата ни среда може да ни провокира да следваме пътя си и правим промените в личната си трансформация. Затова създадохме метода "Отвътре навън" - говорим си за важните неща в живота, какво искаме да постигнем, промените които искаме да направим. След което си представяме, че вече сме този човек, който е направил промените и е постигнал целите си. След това влизаме в жилището и "изиграваме" пространството - по този начин намираме точните места на функционалните зони, модулите, цветовете и всички други детайли. Този метод е жив защото ще го изучаваме, наблюдаваме и изследваме.


bottom of page