top of page

Камен бряг под звездите

Камен бряг под звездите е цялостен проект на Къща-Галерия с дървена конструкция и конопобетон и място за срещи, което провокира въпроси свързани с

  • Екология и опазване на природата

  • Човешко здраве – физическо и ментално

  • Култура и изкуство

 

Повече за целия проект четете ТУК.

Заобиколена от природата, където погледа ти стига, интериора е изцяло от естествени материали. Обхванати от тишина и спокойствие на входа Ви посреща специално проектирания трансформируем диван. Това усещане за почивка е подсилено с големите прозорци, които са плавната връзка с околната среда.

Sofa7.png
Sofa6.png

Малката кухня е с всички удобства за приготвяне на храна на закрито, изчистен дизайн, без горни шкафове в близост до килера и мокрото помещение. Дървен плот, мраморен гръб и подови декоративни ръчно правени глинени плочи са артистична комбинация, ситуирана пред прозереца към изтиочната градина. Стратегическо място са столчетата на бара, от където можеш както да посрещаш изгрева, така и да изпращаш залеза, през срещуположния огромен прозорец.

Dnevna Kuhnia.png
Kamina.png
Кухня 4.png
2 ETAJ.png

Ако сте раннобудни, може да посрещнете изгрева на източната веранда.

EXTERIOR 1.jpg
Exterior 2.png

Само няколко минути съзерцание в огъня са достатъчни, за да попаднете в медитативно състояние. Огънят изгаря до прочистване, а кръгът около него е връзката със семейството и хората, с които споделяме пътуването си през живота. Кръгът не може да бъде прекъснат, той няма начало и край.

Затова вярваме, че огнището трябва да се завърне в нашия дом, като част от интериора или екстериора.

bottom of page