top of page

,,In the sunny sky, in the rainy sky, the cloud is always beautiful"

369578737_1872709.png

CLOUD

Представяме ви CLOUD на колела - който ще преобрази вашето домашно пространство. Независимо дали ви трябва допълнително място за сядане, подложка за краката или удобно място за поставяне на предмети, CLOUD на колела е перфектното решение.

 

Със своите различни конфигурации и функции, CLOUD се адаптира към вашите нужди. Можете да го поставите пред или до дивана, под или до бюрото. Неговата удобна дръжка ви позволява лесно да го премествате според вашите желания.

Материалите на CLOUD 

Проектиран с дървена конструкция и конопен текстил, CLOUD е модул от серията продукти за дома на HEMPWEARE, чиято мисия е да предложи на хората алтернатива за осъзнато потребление с продукти от конопен текстил.

МАТЕРИАЛИТЕ_edited.jpg
11.png

CLOUD Luxury

Луксозен вариант с блестяща в месингов цвят основа

CLOUD 

На колела е удобен за малки пространства или офис, като допълнително място за сядане или подложка за краката.

6.jpg
4.jpg
Sofa7.png

CLOUD Relax

Удобен диван за вашата релакс зона с функция сън. CLOUD се оказа интересен и предпочитан продукт, затова проектирахме CLOUD Relax, който продължава мисията на най-малкия член на семейството. И така той се появява в новия ни проект Камен бряг под звездите​.

*В процес на разработка!

Sofa6.png

CLOUD Easy

Диван с дървена видима конструкция и конопени възглавници, проектиран за Backyard Mobile Office. 

*В процес на разработка!

ofis_edited.png
Mobilna-kushta_Bach Render_легло спалня.png

CLOUD Sleep

Спалня с дървена конструкция и конопени възглавници. Проектирана специално за Family Hemp Mobile, малка мобилна къща с жилищна площ 40м с дървена конструкция и конопобетон. 

*В процес на разработка!

bottom of page