top of page

Family Hemp Mobile

Front.png

Проектирането на цялостна мобилна къща с дървена конструкция и конопобетон е вдъхновяващо предизвикателство, което обединява технологичния напредък с природни материали, за да създаде уникално и уютно пространство за едно мило семейство. 

 

Вдъхновението от природата се преплита с модерния комфорт и иновативния дизайн. Всеки елемент в този уникален дом е внимателно подбран, за да предостави на собствениците не само красиво пространство, но и чувство на свързаност с околната природа и устойчивия начин на живот. 

Paintings by Lisa Aisato were used for the Interior project. Thank you Lisa!

dnevna kym detska.png

Ъгъла за хранене и трапезната маса, са разположение точно до големия прозорец. Сутрешна закуска или вечеря, с невероятната гледка към околната природа, осигуряват здравословно хранене - без стрес.

Mobilna-kushta_Bach Render_трапезари.png

Древният символ "Канатица" обединяващ женското и мъжкото начало. Най-стария символ е открит изрисуван върху съд от тракийско наследство. Думата влиза в българския език от санскрит и символизира вечния живот и пази от зли сили. Вярва се, че канатицата придава сила, хармония и равновесие в семейството.

368234682_1427155651468272_4766330776453

Подпокривното пространство е решено като място за четене на книги и релакс, съхранение или допълнителна функция сън. Достъпа до там се осигурява с подвижна стълба от дневната зона.

Puf nad detska.png
Mobilna-kushta_Bach Render_etajerka.png

Родителската спалня превърнахме от място за почивка в магично убежище само с няколко леки детайли - игра на светлината и мебели от масивна дъбова дървесина, намазани с масло, което да извади контраста между годишните пръстени на дървесната текстура.

Mobilna-kushta_Bach Render_легло спалня.png

Щорите от конопен текстил, които допълват усещането за уют, осигуряват регулация на светлина и спират топлината от слънчевите лъчи. Заоблените стени на прозорците също създават меки отражения на светлината.

Mobilna-kushta_Bach Render_prozorec spalnia.png
Mobilna-kushta_Bach Render_бюро спалня.png

В кухненския бокс сме интегрирали не само всички удобства, а и сме отворили пространство към близкия хълм. С разгърнат прозорец, вместо обикновен кухненски гръб, ние ви приканваме да се насладите на приготвянето на сутрешното кафе или закуската с фон - нейно вечличество Природата. След което може да изберете къде да продължите - в трапезарията или в прегръдките на меко канапе на верандата.

Mobilna-kushta_Bach Render_Kuhnq prozorec.png
8.png
Kuhnia mivka 2.png

Варовата мазилка на стените придава на банята топлина и текстура, които пренасят природата в интериора. С дървения под в зоната на душа се подчертава максималния комфорт, когато стъпвате с боси крака. Този естествен материал не само придава приятна структура на пода, но също така допринася и за визуалната хармония на цялото пространство.

banq.png

Детската стая - мъничко уютно пространство за създаване на вълшебства и фантастични сънища.

detska 2.png
detska mobilna.png
bottom of page