top of page

Модерно и оживено

LOFT пространство

В това жилище, се срещнахме с предизвикателството да превърнем  стар изоставен апартамент в модерно и оживено LOFT пространство, да съхраним възможно най-много черти на градския живот, такъв какъвто го познават артисти и джаз музиканти по старите централни улици.

3.jpg

Динамични личности с млада душа, семейство аристократи, които винаги живеят на макс и иронизират себе си и проблемите на света. Изключително любими клиенти с много особено чувство за хумор, което е придадено и в интериора. Спокойно можем да кажем, че този интериор е тяхната автобиография.

Sofa-2a.jpg
Untitled_Door.jpg

В кухнята и дневната свалихме мазилката, за да се открие тухлената стена - визуален акцент, който придава на пространството характер. Предпочетохме да оставим старите радиатори и да ги боядисаме в черно.

Untitled_Brick.jpg
Untitled_Vindue.jpg
Untitled_Shelves.jpg

Голямото пространство на дневна и трапезария е и  място за пушене на пури, четене, композиране на музика и писане. Свежия въздух се осигурява от изцяло ново проектирана вентилационна система с видими винтидж тръби, за която също използвахме черния цвят. Специален ефект добавя и масивния паркет, който в комбинация с аромата на пури придобива лек сладникав вкус.

TV-shkaf.jpg
Trapezen-shkaf.jpg
Untitled_Printer.jpg
Untitled_Bed.jpg
Untitled_Armchair.jpg
Untitled_Garderob.jpg
bottom of page